Utilitzem cookies per millorar la teva experiència de navegació. Al utilitzar els nostres serveis acceptes l'ús que fem d'elles.

  • Artesans
  • Artesans
  • Artesans

Per conèixer d'on venim ens hem de remuntar quasi 90 anys enrere. L'any 1927, l'avi Maurici s'estableix com a la casa pairal de Cal Moliné al número 30 de la Carretera de Berga de Navàs per obrir el seu propi forn de pa.

Mantenint l'essència de l'ofici que ell va aprendre en un forn de Terrassa, seguim la tradició familiar escollint els millors blats i aplicant el saber fer que ens ha ajudat a créixer i ens ha dut a obrir nous establiments a les localitats de Berga, Puig-Reig, Manresa i Barcelona.

La pràctica artesana no ens ha impedit seguir innovant per oferir noves especialitats que satisfacin fins i tot als paladars més curiosos: pans integrals, de cereals, de llavors, dietètics, laxants, energètics i una gran varietat de pastes i pastissos per llepar-se'n els dits.

Però no ens hem aturat aquí: en alguns dels nostres establiments podreu degustar els productes a les nostres cafeteries. A més a més, des de Cal Moliné subministrem també a bars, restaurants, associacions i un llarg etcètera del que n'estem molt orgullosos.


Qui som?