Utilitzem cookies per millorar la teva experiència de navegació. Al utilitzar els nostres serveis acceptes l'ús que fem d'elles.

Patrocinis & RSC

A Cal Moliné ens preocupem per oferir productes que ajudin a dur un estil de vida saludable i equilibrat. Els nostres processos artesans, els ingredients naturals i la proximitat amb la que operem ens ajuden a poder fer arribar al públic productes de qualitat dia rere dia i això ho potenciem a través dels nostres patrocinis. Així, contribuim a difondre i a fer créixer el benestar de la nostra comunitat. Curses, caminades, festes populars i associacions de tot tipus confien en nosaltres per col·laborar en alguns dels seus projectes.

Sempre estem oberts a noves propostes de patrocini que apostin per les tradicions, la salut i el benestar de les persones.
Tens algun projecte i has pensat en nosaltres? Parlem-ne o fes-nos qualsevol consulta a calmoline@calmoline.net.

EMPRESES PATROCINADES

FESTA DELS TRAGINERS

Els balsarenyencs celebren una festa bestial! Cada any per Sant Antoni es celebra la Festa dels Traginers en record a l'antic costum en el que els pagesos s'encomanaven al sant per tal que concedís protecció als seus animals de càrrega i de tragi, ja que depenien d'ells per poder realitzar les seves tasques al camp. Nosaltres tampoc pdíem faltar a una festivitat tan arrelada a la tradició i al camp com aquesta.

FESTES SANT JOSEP DE MANRESA

El 19 de Març és el nostre aniversari, així que teníem moltes ganes de col·laborar en alguna cosa especial! Les Festes de St Josep de Manresa ens va semblar l'esdeveniment ideal!

ASSOCIACIÓ GALGOS112

L'associació Galgos112, format per voluntaris, lluiten contra la sobreexplotació i maltracte que pateixen els gossos de caça. Per això estem encantats de col·laborar en les gales benèfiques que fan per poder continuar la seva gran tasca.

FUTBOL SALA F.PRIMAVERA NAVÀS

Cada any el Futbol Sala Navàs prepara el seu rebost per tal d'autofinançar-se durant la Fira de Primavera. Nosaltres no hi podíem faltar i vam fer la nostra aportació!

CONCURS FOTOFILM NAVÀS

Capturar instants per sempre ens ajuda a conservar la nostra cultura i identitat. Nosaltres vam ser al Concurs Fotofilm de Navàs per poder ser part d'aquest instant de la millor manera que sabem, endolcint-los!

CAMINADA POPULAR NAVÀS

Navàs és el poble que ens va veure néixer, no podíem deixar de caminar al costat de la seva gent i vam presentar-nos-hi en forma de recompensa pels quilòmetres recorreguts. Tots vam recuperar forces!

CAMINADA AMETLLA MEROLA

Cuidar-nos passa per estar sempre en moviment i una caminada és l'excusa ideal per reunir-nos gent de totes les edats i viure una experiència sana i enriquidora! Per això, vam ser a la Caminada de l'Ametlla de Merola. I per moltes més!

FESTA DEL CASTELL - FAVM

Des de l’any 2001 fins a l’actualitat la FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE MANRESA ha realitzat una sèrie d’iniciatives que han fet palès l’esforç de modernització per adaptar les AV a les noves demandes i necessitats dels barris d’avui en dia.
El Juny del 2002 mitjançant un conveni amb l’Administració va començar el Pla de Dinamització Veïnal que consta de diferents projectes i amb el que s’està treballant en l’actualitat.

FESTES DE GRÀCIA

Cada any el barri de Gràcia celebra la seva Festa Major engalanant els carrers i organitzant moltíssims actes tant per a petits com grans, la nostra única feina és procurar ningú marxi sense berenar! 

MARATÓ DE TV3

Juntament amb la Plataforma Manresa mobilitza't amb la Marató de TV3 varem col.laborar a la tómbola solidària on tots els diners recaudats ( 7980€ ) anaven destinats a l'ictus i a les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques.

SOLIDÀRIA AMPA LURDES

El 4 de març, coincidint amb les portes obertes de l'escola de l'Escola Nostra Senyora de Lurdes de Barcelona, es va fer una xocolatada per crear una bossa d'ajut solidari i així poder apadrinar a les famílies que estan més necessitades.

Geo of Thrones - Castelladral

El 29 i 30 d'Abril es va realitzar la Geo trovada de Geo of Thrones amb més de 200 perones. Els amants del geocatching van poder gaudir de dues jornades ambientades en Joc de Trons on havien d'anar sortejant diferents proves i objectius.

AMPA LA FONT

El 9 de Juny, Cal Moliné va participar en els actes de caràcter lúdic i d'oci per agermanar a tota la comunitat escolar, pares, professors i alumnes que va organitzar l'AMPA La Font. Es va organitzar una tarda dedicada als nens i nenes amb exhibicions de les activitats extraescolars, tallers, llocs, tómbola... per a tots els alumnes de P3 a 6è.

FOTOFILM NAVÀS 2017

Com cada any Cal Moliné col·labora amb l'Associació Cultural FotoFilm Navàs. FotoFilm Navàs organitza cada any un concurs de cinema a Navàs on gent del poble i la comarca pot gaudir de diferents propostes en forma de curtmetratges. Una oportunitat per conèixer noves propostes audiovisuals d'autors novells.

SOLIDÀRIA AMPA LURDES 2018

Com cada any, Cal Moliné col·labora amb la Xocolatada Solidària organitzada per l'AMPA Lurdes coincidint amb la jornada de portes obertes de l'Escola Nostra Senyora de Lurdes de Barcelona. Tot el recaptat està destinat íntegrament al projecte Apadrina Lurdes.

FESTA DELS TRAGINERS 2018

Com cada any a Balsareny se celebra La Festa dels Traginers per Sant Antoni. Aquesta festa homenatja l'antic gremi dels traginers i benedicció d'animals, ja que depenien d'ells per realitzar les seves feines al camp. Cal Moliné torna a col·laborar en aquesta festa d'Interès Turístic on tot el poble es veu implicat.

TÓMBOLA SOLIDÀRIA LA FLAMA

Com cada any, l'escola La Flama de Manresa organitza la Tómbola Solidària per La Marató de TV3. Cal Moliné, juntament amb altres empreses, va formar part d'aquesta tómbola per recaptar diners contra el Càncer en aquest dia tan solidari on tothom posa el seu granet de sorra.

XOCOLATADA SOLIDÀRIA PUIG-REIG

Molt contents d'haver pogut col·laborar en la Xocolatada Solidària que van organitzar els nens i nenes de 1r i 2n de l'Escola Alfred Mata de Puig-Reig el passat 15 de Febrer. Van aconseguir recaptar 1.055 € que aniran destinats a la construcció del nou hospital oncològic pel tractament del càncer infantil de l'hospital Sant Joan de Déu. Gràcies a tothom que va participar-hi i en especial als nens i nenes de l'Escola Alfred Mata per aquesta bona iniciativa.

FESTA DELS TRAGINERS 2019

La gran festa de Balsareny on s'homenatja l'antic gremi de Traginers i la benedicció dels seus animals que els ajudaven a treballar el camp. Cal Moliné, col·labora en aquesta festa juntament amb tots els veïns/es del poble.

SOLIDÀRIA AMPA LURDES 2019

Cada any la Comissió Solidària de l'Escola Lurdes organitza un Bar Solidari per recaptar diners perquè tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats a l'escola. L’AMPA Lurdes va tornar a confiar amb nosaltres per col·laborar en aquesta iniciativa.

CALÇOTADA REGIÓ 7

El diari Regió7 va organitzar una Calçotada Popular al Rebost de la Torre (Sallent) on subscriptors, lectors i amics del diari van gaudir d’aquesta jornada degustant els tres mil calçots que es van fer i botifarres amb un ambient familiar. La gent que hi va participar també va poder gaudir els postres amb les delicioses coques de Cal Moliné.

CENTRAIL SOLIDÀRIA LA SALLE

La Tercera edició de la CenTrail Solidària, organitzada per l'AMPA La Salle de Manresa, va ser tot un èxit, aconseguint incrementar el nombre de participants respecte a l'anterior edició. Cal Moliné va ser una de les empreses que hi va donar suport, com en edicions anteriors, a una cursa solidària que a poc a poc es va consolidant a la Catalunya Central.

FESTA DEL PARC DEL CASTELL

Aquest 2019 L'associació de veïns del Passeig de Manresa va tornar a organitzar la Festa del Parc del Castell amb una caminada de 9 km i una botifarrada i xocolatada per a tots els participats d'aquesta festa manresana. Cal Moliné juntament amb altres entitats i comerços de la ciutat, va col·laborar amb l'associació de veïns per poder organitzar aquest esdeveniment festiu.

TOC DE MATINADES

Un plaer haver pogut col·laborar enguany amb els grallers i timbalers dels Gegants de Manresa en el Toc de Matinades despertant Manresa per la Festa Major de la ciutat.

MANRESA PER LA MARATÓ

Com cada any, Manresa per La Marató organitza una Tómbola Solidària per recaptar diners per La Marató de TV3 i Cal Moliné no podia faltar a aquesta cita. Juntament amb altres comerços de la ciutat, hem col·laborat en aquesta Tómbola Solidària per recaptar diners per La Marató, enguany destinat a les Malalties Minoritàries. Durant tot el dissabte 30 de Novembre, els manresans i manresanes van poder participar en aquesta Tómbola Solidària a la plaça de Crist Rei de Manresa on al final de la diada es va arribar a recaptar 7.500 €

XOCOLATADA SOLIDÀRIA PUIG-REIG

El passat 14 de Febrer, els nens i nenes de 1r i 2n de l'Escola Alfred Mata de Puig-Reig van organitzar una Xocolatada Solidària. Enguany van aconseguir recaptar 1.550 € que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.

Els nens i nenes que van organitzar la xocolatada ens han fet arribar aquest petit recordatori en forma de cor com agraïment per haver col·laborat i aportat el nostre granet de sorra en aquesta lluita contra el càncer infantil.

Gràcies a tothom que va participar-hi i en especial als nens i nenes de l'Escola Alfred Mata per aquesta bona iniciativa.

FESTA DELS TRAGINERS 2020

Declarada Festa d'Interès Turístic el 1970 i Festa Tradicional d'Interès Nacional a Catalunya el 1999, la Festa dels Traginers de Balsareny homenatja l'antic gremi dels Traginers i els seus animals que els ajudaven a treballar el camp. Cal Moliné col·labora en aquesta festa popular on participa tot el poble de Balsareny.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

MERCAT SOLIDARI

Mercat Solidari és un projecte social cerat per Nova Acròpolis que consisteix a recollir menjar que donem els comerciants dels mercats de Barcelona i seguidament es distribueix a menjadors socials i centres d'assistència a persones en risc social. El principal objectiu del projecte és millorar la qualitat de vida de les persones que en aquests moments no tenen recursos suficients per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

www.nova-acropolis.org