Utilitzem cookies per millorar la teva experiència de navegació. Al utilitzar els nostres serveis acceptes l'ús que fem d'elles.

Patrocinis & RSC

A Cal Moliné ens preocupem per oferir productes que ajudin a dur un estil de vida saludable i equilibrat. Els nostres processos artesans, els ingredients naturals i la proximitat amb la que operem ens ajuden a poder fer arribar al públic productes de qualitat dia rere dia i això ho potenciem a través dels nostres patrocinis. Així, contribuim a difondre i a fer créixer el benestar de la nostra comunitat. Curses, caminades, festes populars i associacions de tot tipus confien en nosaltres per col·laborar en alguns dels seus projectes.

Sempre estem oberts a noves propostes de patrocini que apostin per les tradicions, la salut i el benestar de les persones.
Tens algun projecte i has pensat en nosaltres? Parlem-ne o fes-nos qualsevol consulta a calmoline@calmoline.net.

EMPRESES PATROCINADES

FESTA DELS TRAGINERS

Els balsarenyencs celebren una festa bestial! Cada any per Sant Antoni es celebra la Festa dels Traginers en record a l'antic costum en el que els pagesos s'encomanaven al sant per tal que concedís protecció als seus animals de càrrega i de tragi, ja que depenien d'ells per poder realitzar les seves tasques al camp. Nosaltres tampoc pdíem faltar a una festivitat tan arrelada a la tradició i al camp com aquesta.

FESTES SANT JOSEP DE MANRESA

El 19 de Març és el nostre aniversari, així que teníem moltes ganes de col·laborar en alguna cosa especial! Les Festes de St Josep de Manresa ens va semblar l'esdeveniment ideal!

ASSOCIACIÓ GALGOS112

L'associació Galgos112, format per voluntaris, lluiten contra la sobreexplotació i maltracte que pateixen els gossos de caça. Per això estem encantats de col·laborar en les gales benèfiques que fan per poder continuar la seva gran tasca.

FUTBOL SALA F.PRIMAVERA NAVÀS

Cada any el Futbol Sala Navàs prepara el seu rebost per tal d'autofinançar-se durant la Fira de Primavera. Nosaltres no hi podíem faltar i vam fer la nostra aportació!

CONCURS FOTOFILM NAVÀS

Capturar instants per sempre ens ajuda a conservar la nostra cultura i identitat. Nosaltres vam ser al Concurs Fotofilm de Navàs per poder ser part d'aquest instant de la millor manera que sabem, endolcint-los!

CAMINADA POPULAR NAVÀS

Navàs és el poble que ens va veure néixer, no podíem deixar de caminar al costat de la seva gent i vam presentar-nos-hi en forma de recompensa pels quilòmetres recorreguts. Tots vam recuperar forces!

CAMINADA AMETLLA MEROLA

Cuidar-nos passa per estar sempre en moviment i una caminada és l'excusa ideal per reunir-nos gent de totes les edats i viure una experiència sana i enriquidora! Per això, vam ser a la Caminada de l'Ametlla de Merola. I per moltes més!

FESTA DEL CASTELL - FAVM

Des de l’any 2001 fins a l’actualitat la FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE MANRESA ha realitzat una sèrie d’iniciatives que han fet palès l’esforç de modernització per adaptar les AV a les noves demandes i necessitats dels barris d’avui en dia.
El Juny del 2002 mitjançant un conveni amb l’Administració va començar el Pla de Dinamització Veïnal que consta de diferents projectes i amb el que s’està treballant en l’actualitat.

FESTES DE GRÀCIA

Cada any el barri de Gràcia celebra la seva Festa Major engalanant els carrers i organitzant moltíssims actes tant per a petits com grans, la nostra única feina és procurar ningú marxi sense berenar! 

MARATÓ DE TV3

Juntament amb la Plataforma Manresa mobilitza't amb la Marató de TV3 varem col.laborar a la tómbola solidària on tots els diners recaudats ( 7980€ ) anaven destinats a l'ictus i a les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques.

SOLIDÀRIA AMPA LURDES

El 4 de març, coincidint amb les portes obertes de l'escola de l'Escola Nostra Senyora de Lurdes de Barcelona, es va fer una xocolatada per crear una bossa d'ajut solidari i així poder apadrinar a les famílies que estan més necessitades.

Geo of Thrones - Castelladral

El 29 i 30 d'Abril es va realitzar la Geo trovada de Geo of Thrones amb més de 200 perones. Els amants del geocatching van poder gaudir de dues jornades ambientades en Joc de Trons on havien d'anar sortejant diferents proves i objectius.

AMPA LA FONT

El 9 de Juny, Cal Moliné va participar en els actes de caràcter lúdic i d'oci per agermanar a tota la comunitat escolar, pares, professors i alumnes que va organitzar l'AMPA La Font. Es va organitzar una tarda dedicada als nens i nenes amb exhibicions de les activitats extraescolars, tallers, llocs, tómbola... per a tots els alumnes de P3 a 6è.

FOTOFILM NAVÀS 2017

Com cada any Cal Moliné col·labora amb l'Associació Cultural FotoFilm Navàs. FotoFilm Navàs organitza cada any un concurs de cinema a Navàs on gent del poble i la comarca pot gaudir de diferents propostes en forma de curtmetratges. Una oportunitat per conèixer noves propostes audiovisuals d'autors novells.

SOLIDÀRIA AMPA LURDES 2018

Com cada any, Cal Moliné col·labora amb la Xocolatada Solidària organitzada per l'AMPA Lurdes coincidint amb la jornada de portes obertes de l'Escola Nostra Senyora de Lurdes de Barcelona. Tot el recaptat està destinat íntegrament al projecte Apadrina Lurdes.

FESTA DELS TRAGINERS 2018

Com cada any a Balsareny se celebra La Festa dels Traginers per Sant Antoni. Aquesta festa homenatja l'antic gremi dels traginers i benedicció d'animals, ja que depenien d'ells per realitzar les seves feines al camp. Cal Moliné torna a col·laborar en aquesta festa d'Interès Turístic on tot el poble es veu implicat.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

MERCAT SOLIDARI

Mercat Solidari és un projecte social cerat per Nova Acròpolis que consisteix a recollir menjar que donem els comerciants dels mercats de Barcelona i seguidament es distribueix a menjadors socials i centres d'assistència a persones en risc social. El principal objectiu del projecte és millorar la qualitat de vida de les persones que en aquests moments no tenen recursos suficients per a cobrir les seves necessitats bàsiques.

www.nova-acropolis.org